IRM Norge AS

IRM Norge AS leverer maskiner av høy kvalitet til store deler av den norske bygg- og anleggsbransjen. Det har vi holdt på med siden 1989, og våre ansatte har i dag over hundre års samlet erfaring med hydraulisk verktøy for fjellboring, steinknusing og demolering.

Vi er i dag Norges største bedrift med spesialfokus på hydrauliske slaghammere, og det gir våre kunder sikkerhet for at vår kompetanse gir dem optimal tilgjengelighet og inntjening. Våre gravemaskinmonterte boretårn er ubestridte markedsledere, og våre brønnboringsrigger, kompressorer og generatorer er anerkjente over hele verden.

Våre kunder finner du blant store og små bedrifter over hele landet, og vårt overordnede mål er at de skal sikre sin inntjening gjennom valg av oss som leverandør og samarbeidspartner!

IRM Norge AS er lokalisert på Frogner, i Sørum kommune, mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. I tillegg finner du våre produkter hos utvalgte forhandlere og servicepunkter.

Ettermarked, service og reservedeler

Et topp moderne verksted spesialtilpasset våre produkter, og en stab med kyndig servicepersonell gir deg hjelp når du trenger det. Vi vet at graden av tilfredshet avhenger av hva som skjer i morgen, når harde tak og lange dager har satt sine spor på selv den beste utrustning.

Et optimalt varelager lokalt, og gode transportavtaler fra leverandørene , gir deg en trygghet for at eventuell stå-tid blir så kort som overhodet mulig. Over 25 års erfaring har lært oss hva vi til enhver tid skal ha klart i eget hus, og hva vi kan hente over natt fra leverandørene. Dette er til din fordel, og gir deg maksimal tilgjengelighet på dine maskiner !

Dyktige forhandlere og servicepunkter, gir oss dekning i hele landet.

Kontakt oss

"Mange av våre kunder har fulgt oss i en mannsalder, det tar vi som et tegn på at vårt fokus på god service settes pris på."

Peder Dahl-Nielsen, daglig leder